Дизајн и при-прес

Дизајнерскиот тим на Мај Принт е подготвен за секаква техничка обработка на припремите за печатење, како и дизајн на креативи и осмислување на корпорациски идентите на Вашата компанија.

За детални инструкции за соодветна припрема на фајлови за печатење кликнете овде.