Тотеми

формат

двострано печатење во сите стандардни и нестандардни димензии и формати

материјал

форекс (3мм,5мм,8мм,10мм), пенокартон (5мм,8мм,10мм), светлечки кутии, самолеплива ПВЦ фолија, катирана ПВЦ фолија , фронтлит ПВЦ платно, беклит ПВЦ платно

печатење

дигитално, со можност за директен печат со УВ технологија

завршна обработка

сечење, ламинирање, монтирање со можност за затегнување со Кристал рамки