Фотографии и репродукции

Карактеристики
формат печатење во сите стандардни и нестандардни димензии и формати
материјал канвасно платно, аиртекс платно, постер хартија, самолеплива пвц фолија на пенокартон или форекс, фронтлит пвц платно
печатење дигитално, со можност за директен печат со УВ технологија
завршна обработка сечење, ламинирање, лепење, изработување на алки за закачување, изработување на рамки, монтирање со можност за затегнување со Кристал рамки