Брендирање на возила

самолеплива ПВЦ фолија
транспарентна самолеплива ПВЦ фолија
катирана самолеплива ПВЦ фолија
карбонска самолеплива ПВЦ фолија
рефлектирачка самолеплива ПВЦ фолија
металик самолеплива ПВЦ фолија
One Way Vision -перфорирана самолеплива ПВЦ фолија *материјал со провидност од внатрешна страна
церадна самолеплива ПВЦ фолија
Карактеристики
формат печатење во сите стандардни и нестандардни димензии и формати
материјал самолеплива пвц фолија
печатење дигитално
завршна обработка сечење по контура, ламинација, апликација
фронтлит ПВЦ платно
Карактеристики
формат печатење во сите формати
материјал фронтлит пвц платно
печатење дигитално
завршна обработка сечење, инсталација со Кристал систем за затегнување