Картолини и други форми со контури

формат

изработка и печатење во сите стандардни и нестандардни димензии и формати

материјал

сечење на секаков вид ригидни материјали

печатење

дигитално, со можност за директен печат со УВ технологија или апликација на печатена самолеплива пвц фолија

завршна обработка

сечење по контура, лепење, ламинирање, монтирање