Фасадна графика

Карактеристики:

формат: печатење во сите стандардни и нестандардни димензии и формати

материјал: фронтлит ПВЦ платно, меш ПВЦ платно, блок-аут пвц платно*, градежна мрежа, блубек хартија, постер хартија

печатење: дигитално

завршна обработка: сечење, порабување, изработување на алки за закачување, монтирање со можност за затегнување со Кристал рамки