Подни налепници

Карактеристики
формат печатење во сите стандардни и нестандардни димензии и формати
материјал самолеплива пвц фолија
печатење дигитално, со можност за директен печат со УВ технологија
завршна обработка сечење по контура, ламинирање со поден ламинат, апликација