Поп-ап банер

Карактеристики
формат 225х225цм, 300х225цм
материјал фронтлит пвц платно, аиртекс платно*
*платно специјално наменето за сценографии
печатење дигитално, со можност за директен печат со УВ технологија
завршна обработка сечење, монтирање
детали алуминиумска конструкција за банер со торба за носење и рефлектори и велкро систем за закачување на банер