Рол-ап конструкција

Карактеристики
формат 80х200цм, 120х200цм
материјал полипропиленска фолија*, фронтлит пвц платно
*материјал специјално наменет за употреба на конструкции од ваков тип
печатење дигитално, со можност за директен печат со УВ технологија
завршна обработка сечење, монтирање
детали алуминиумска конструкција за банер со торба за носење