Сценографија

Карактеристики
формат печатење во сите стандардни и нестандардни димензии и формати
материјал фронтлит пвц платно, блокаут пвц платно, аиртекс платно, канвасно платно, беклит пвц платно, тапет, самолеплива пвц фолија, блубек хартија, постер хартија
печатење дигитално, со можност за директен печат со УВ технологија
завршна обработка сечење по контура, порабување, изработување на алки за закачување, ламинирање, монтирање со можност за затегнување со Кристал рамки