Табли

ТАБЛИ

 

Карактеристики
формат печатење во сите стандардни и нестандардни димензии и формати
материјал форекс, пенокартон, стиропор, плексиглас, дрво, стакло, керамички плочки итн.
печатење дигитално, со можност за директен печат со УВ технологија или апликација на печатена самолеплива пвц фолија
завршна обработка сечење по контура, изработување на алки за закачување, ламинирање, монтирање со дистанцери, монтирање со можност за затегнување со Кристал рамки

РАМКИ ЗА НАСТАНИ

 

 

Карактеристики
формат 4х2.5м, 5х3м,6х3м,4х2м и други димензии со претходна нарачка
материјал метални рамки за прицврстување на банери
печатење дигитално печатење на фронтлит ПВЦ платно, беклит ПВЦ платно, меш ПВЦ платно
завршна обработка монтажа

 

ТОТЕМИ

 

Карактеристики
формат изработка и печатење во сите стандардни и нестандардни димензии и формати
материјал форекс (3мм,5мм,8мм,10мм), пенокартон (5мм,8мм,10мм), светлечки кутии, самолеплива пвц фолија, катирана пвц фолија , фронтлит пвц платно, беклит пвц платно
печатење дигитално, со можност за директен печат со УВ технологија
завршна обработка сечење по контура, ламинирање, монтирање со можност за затегнување со Кристал рамки

 

КАРТОЛИНИ И ДРУГИ ФОРМИ СО КОНТУРИ

Карактеристики
формат изработка и печатење во сите стандардни и нестандардни димензии и формати
материјал сечење на секаков вид ригидни материјали
печатење дигитално, со можност за директен печат со УВ технологија или апликација на печатена самолеплива пвц фолија
завршна обработка сечење по контура, лепење, ламинирање, монтирање