Тапети

Карактеристики
формат печатење во сите стандардни и нестандардни димензии и формати
материјал тапет, самолеплива пвц фолија, блубек хартија
печатење дигитално, со можност за директен печат со УВ технологија
завршна обработка сечење по контура, ламинирање, монтирање