Ѕидна графика

 

Карактеристики
формат печатење во сите стандардни и нестандардни димензии и формати
материјал фронтлит пвц платно, меш пвц платно, блокаут пвц платно*, тапет, блубек хартија, постер хартија, самолеплива пвц фолија, катирана пвц фолија
печатење дигитално, со можност за директен печат со УВ технологија
завршна обработка сечење по контура, порабување, изработување на алки за закачување, ламинирање, монтирање со можност за затегнување со Кристал рамки