Држач за постер со водена база

формат

60х80цм

материјал

самолеплива ПВЦ фолија

печатење

дигитално, со можност за директен печат со УВ технологија

завршна обработка

сечење, монтирање

детали

пластичен држач со база наполнета со вода за стабилност со торба за носење