Неколку факти за нас

0

години постоиме


0

m2 испечатени и залепени во Skopje City Mall


0

метри квадратни е најголемото наше испечатeно платно


0

изработени проекти


ПРОИЗВОДИ


КОНТАКТ

Контактирајте нè преку оваа форма

Име (задолжително)

E-пошта (задолжително)

Наслов на вашата порака

Вашата порака

Контакт и локација