Квик банер

формат

80х200цм, 120х200цм

материјал

ПЕТ ПВЦ платно*, фронтлит ПВЦ платно
*материјал специјално наменет за употреба на конструкции од ваков тип

печатење

дигитално, со можност за директен печат со УВ технологија

завршна обработка

сечење, монтирање

детали

пластична конструкција за банер со торба за носење