Графика на стакло

Карактеристики
формат печатење во сите стандардни и нестандардни димензии и формати
материјал самолеплива пвц фолија, катирана пвц фолија, постер хартија
печатење дигитално, со можност за директен печат со УВ технологија
завршна обработка сечење по контура, лепење, ламинирање, монтирање