Излози

Карактеристики
формат печатење во сите стандардни и нестандардни димензии и формати
материјал самолеплива пвц фолија, инверзна самолеплива пвц фолија, транспарентна самолеплива пвц фолија, катирана самолеплива пвц фолија, пескарена самолеплива пвц фолија, OWV-перфорирана самолеплива пвц фолија, фронтлит пвц платно, канвасно платно, аиртекс платно, постер хартија, блубек хартија
печатење дигитално, со можност за директен печат со УВ технологија
завршна обработка сечење, порабување, ламинирање, монтирање со можност за затегнување со Кристал рамки