Светлечки објекти

Карактеристики
формат изработка и печатење во сите стандардни и нестандардни димензии и формати
материјал форекс (3мм,5мм,8мм,10мм), пенокартон (5мм,8мм,10мм), светлечки кутии, самолеплива пвц фолија, катирана пвц фолија , фронтлит пвц платно, беклит пвц платно, беклит хартија, беклит пвц филм
печатење дигитално, со можност за директен печат со УВ технологија
завршна обработка сечење, порабување, ламинирање, монтирање со можност за затегнување со Кристал рамки