Банери и тенди

Карактеристики
формат печатење во сите стандардни и нестандардни димензии и формати
материјал фронтлит пвц платно, меш пвц платно, блок-аут пвц платно*, беклит пвц платно, беклит хартија, беклит пвц филм, постер хартија, блубек хартија
печатење дигитално, со можност за директен печат со УВ технологија
завршна обработка сечење, порабување, изработување на алки за закачување, монтирање со можност за затегнување со Кристал рамки