Постери банери и стикери

 

Карактеристики
формат печатење во сите стандардни и нестандардни димензии и формати
материјал фронтлит пвц платно, блокаут пвц платно, канвасно платно, аиртекс платно, меш пвц платно, беклит пвц платно, беклит хартија, беклит пвц филм, постер хартија, блубек хартија
печатење дигитално, со можност за директен печат со УВ технологија
завршна обработка сечење по контура,  ламинирање, лепење, изработување на алки за закачување, изработување на рамки, монтирање со можност за затегнување со Кристал рамки