Флекс банер

Карактеристики
формат 200х200цм*
*можност за прилагодување на димензиите на 100х200цм, 150х200цм
*можност за спојување на две флекс конструкции за банер 400х200цм
материјал фронтлит пвц платно, аиртекс платно*
*платно специјално наменето за сценографии
печатење дигитално, со можност за директен печат со УВ технологија
завршна обработка сечење, монтирање
детали алуминиумска конструкција за банер со торба за носење